Sociaal netwerkconcept

MARKETING AUTOMATISATION

Hoe wij kunnen helpen

Je personeel voorzien van de allerbeste technologieën is niet alleen belangrijk, maar ook onontbeerlijk voor zakelijk succes. Met deze aanpasbare oplossing stel je jouw team in staat om naadloos samen te werken. Welke Marketing-services jij ook nodig hebt, Best IT Service kan je bij elke stap ondersteunen.

ONS AANBOD

Intelligente Marketing oplossingen

MARKETING AUTOMATIONS

Hoe indoctrineert, koestert en stijgt u mensen tijdens hun klantreis en uw verkoopproces? Heeft u hulp nodig om de onderdelen van uw systeem met elkaar te verbinden?

Het team van GuardFunnel is er om uw leven gemakkelijker te maken door alle technische implementaties voor uw systeem af te handelen en door uw verkoopproces zoveel mogelijk te automatiseren.

Sociaal netwerkconcept

EMAIL MARKETING

Heeft u moeite om jouw producten en diensten te verkopen tijdens het eerste verkoopgesprek?

Wil je jouw bestaande klanten aanzetten tot meer aankopen?

We zullen u helpen met de juiste email  strategie om uw boodschap te delen, mensen kennis te laten maken met uw bedrijf, mensen te bedanken voor het ondernemen van actie, mensen te informeren over uw aanbod en uw bedrijf te differentiëren.

Business hand touch Email Marketing Concept.jpg

FUNNEL STRATEGIE

Heeft u moeite om het juiste systeem te bedenken om uw online verkopen betrouwbaar en voorspelbaar te schalen? 

Ons team zal met u samenwerken om uw bedrijf en uw aanbod te begrijpen om zo de ideale trechter te vinden om uw online verkopen te vergroten.


Met zoveel systemen om uit te kiezen en de benodigde stappen om bezoekers in klanten om te zetten, zorgt het werken met een team van experts ervoor dat u op de goede weg bent om leads vast te leggen en die leads betrouwbaar en voorspelbaar om te zetten in verkopen. 

Hand sketching sales or revenue funnel marketing concept with white marker on transparent

SALES COPY

Bent u op zoek  voor een overtuigende en boeiende kopie die uw bedrijf en uw aanbod onderscheidt van uw concurrentie?

Copywriters van GuardFunnel  hebben ervaring met het maken van overtuigende direct-response-teksten.


Of we nu uw e-mailreeksen, verkooppagina's of iets daartussenin schrijven, onze adviserende aanpak zorgt ervoor dat we UW boodschap delen met de juiste tone of voice voor uw markt. 

Words Have Power, business motivational inspirational quotes, words typography lettering c