Een kostenefficiënte cloudintegratie: dé oplossing voor een optimale groei!

016 28 40 60 Contacteer ons

Cloudintegratie

Best IT Service

Op een betaalbare manier efficiënter en flexibeler werken? Het kan met de cloudintegraties van Best IT Service in Bierbeek!  Focus u opnieuw op de kernactiviteiten van uw onderneming, terwijl onze experts het beheer en de ondersteuning van uw toepassingen op uw server verzorgen.

Geen investeringen vereist

Best IT Service

Niks zo fijn als weten waar u aan toe bent. Met de cloudintegraties van Best IT Service is dat het geval. U betaalt namelijk een vaste maandelijkse prijs. U leest dat goed: er is geen initiële investering in servers en softwarelicenties. 

U hoeft ook niet te vrezen voor voortdurende kosten voor onderhoud of upgrades. U betaalt enkel een vaste maandelijkse prijs.

Centrale werkomgeving

Best IT Service

Via remote desktop kan u werken vanop elke mogelijke locatie. Een VPN-verbinding verbindt uw lokale omgeving met de centrale server.

Eenvoudige uitbreiding van bestaande IT omgevingen

Best IT Service

Maandelijkse piekperiodes opvangen en enkel betalen voor de gebruikte capaciteit? Er kan snel en eenvoudig extra servercapaciteit gecreëerd worden, door uw omgeving uit te breiden naar een private cloud. 

De configuratie gebeurt naar keuze door onze IT-specialisten of wordt door u beheerd. Hoe dan ook kan u terugvallen op onze gegarandeerde monitoring service om problemen te vermijden.

Wat kost cloudintegratie?

Best IT Service

Cloudintegratie is een kostenefficiënte oplossing op maat, waarbij de kosten meegroeien met uw bedrijf. U betaalt een vaste prijs per maand per gebruiker. Werkt u soms met extra krachten tijdens piekperiodes? Dan betaalt u enkel gedurende die maand voor de extra gebruikerslicenties.

Advies en begeleiding van uw projecten

Best IT Service

Elk IT-project is maatwerk, want elk bedrijf is uniek. Best IT Service zet een IT-configuratie op maat op volgens uw specifieke noden, inclusief de meest optimale hardware. Onze pijlers?

  • de continuïteit van uw business garanderen

  • een IT-configuratie die dynamisch meegroeit met uw bedrijf

  • al uw IT-zorgen zijn ons probleem

  • maandelijks aanpasbare contracten met maandelijkse facturatie

  • altijd beschikbaar om u te adviseren in uw toekomstige projecten

icoon envelop

Door uw IT-configuratie volledig af te stemmen op uw behoeften werkt u kostenefficiënter. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek over hoe Best IT Service via cloud service uw workflow kan optimaliseren.

Contacteer ons